Wie ben ik

Wilma Brinkman (1961)

Registratie LVSC/NOBCO

Master Human & Organizational Behavior

Supervisie/Leersupervisie

Coach/Docent

Organisatiebegeleider

Wie ben ik.

Mijn naam is Wilma Brinkman (1961). Mijn beroepsachtergrond is vanuit verschillende ontwikkellijnen weer te geven. Ooit ben ik gestart in de hulpverlening. Vanaf 1992 ben ik actief in het geven van organisatietrainingen en coaching en richt ik mij op het begeleiden van mensen en organisaties.

Centraal in mijn werk staat altijd het 'verhaal van mensen'. Vooral het bespreken van de 'breeklijnen' in ieders levensverhaal. Het onderzoeken van de rafelrandjes. Het delen van 'lief en leed', vanuit 'de menselijke maat der dingen; 'laagdrempelig en liefdevol'.

In het leven blijft leed geen mens bespaard. Ook ik heb 'dierbaren' verloren aan de dood.

In mijn professionele bestaan heb ik transities meegemaakt en veranderingen. De impact die dit kan hebben op ons is groot. Vanuit de bodem van het verdriet kun je vaak nog niet begrijpen dat er ook weer een andere tijd zal aanbreken.

Deze 'verliezen' zijn er m.i. niet voor niets. Voor mij is het leven een leerschool. Leren aan en van het leven. Keuzes maken hoe je vorm wilt geven aan je leven. Ik probeer om van betekenis te zijn en voornamelijk doen wat er voor mij toe doet; 'Mensen begeleiden, in een vaak moeilijk fase van hun leven'. Soms gaat dit om afscheid nemen van werk of een dierbare.

In ieder geval een afscheid van iets of iemand wat betekenisvol was.

Een 'respectvol' gesprek hierover kan helpen.


"Rite de Passage"